CSM Bucureşti va juca în sferturile Ligii Campionilor cu Ferencvaros

37

CSM Bucureşti a învins în deplasare echipa daneză Team Esbjerg cu scorul de 25-20 (12-7), duminică, în ultimul său meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin şi va juca în sferturile de finală cu formaţia maghiară Ferencvaros Budapesta.
Campioana Europei a terminat grupa pe locul al treilea şi va întâlni formaţia de pe locul secund în prima grupă, Ferecvaros TC-Rail Cargo Hungaria.
CSMB a început nefericit meciul cu ”lanterna roşie” şi a fost condusă cu 3-0 (min. 5). Echipa antrenată de Aurelian Roşca s-a trezit şi a marcat de şapte ori la rând, scorul devenind 7-3 (16). CSM Bucureşti şi-a mărit avansul la şase goluri, 10-4 (23), iar la pauză a condus cu 12-7.
Diferenţa maximă de pe tabelă a fost de opt goluri în favoarea echipei române, 16-8 (35), dar Esbjerg s-a apropiat în câteva rânduri după atacuri tratate cu superficialitate de CSMB. Ecartul a ajuns la doar trei goluri în favoarea echipei din Bucureşti în minutul 53, 18-21, după cinci atacuri la rând ratate de CSMB, dar campioana României a câştiga fără emoţii, cu 25-20.
Paula Ungureanu a fost cea mai bună jucătoare a CSM-ului, cu numeroase parade şi contraatacuri lansate.

sursa foto:digisport