Horoscop 11 martie 2017

Previziunile astrale pentru 11 martie 2017:

Sextilul Lunii cu Jupiter aduce un plus de optimism si sporeste sansele de reusita in toate domeniile. Este un moment propice pentru a demara proiectele la care le-ati pregatit in ultima vreme.

Horoscop 11 martie – Pesti

Te cam joci cu banii de care dispui, furat ba de o tentatie, ba de un capriciu de moment. Daca nu te opresti la timp, iti vei dezechilibra bugetul intr-un moment in care nu prea se intrevad solutii de a-l intari. Esti probabil influentat de cineva din anturaj care o duce mult mai bine decat tine din punct de vedere financiar si cand vezi ca el cheltuieste in nestire, esti tentat sa faci la fel. Or, tu nu esti pe acelasi nivel financiar cu el iar risipa va lasa urme. Tine-ti in frau cheltuielile, nu e momentul cel mai potrivit pentru abuzuri!

Horoscop 11 martie – Berbec

Ai grija la tonul ridicat si la atitudinea critica pe care o abordezi astazi, pentru ca poate fi sursa supararilor unei persoane dragi. Desi te cunoaste foarte bine, se simte jignita de criticile tale, pentru ca nu le merita. Daca ai suparat pe cineva cu o astfel de manifestare agresiva, recunoaste-ti vina si fa un pas spre impacare. O explicatie logica i-ar da mai multe detalii despre motiv nervozitatii tale atunci cand ai declansat disputa si te-ar putea intelege.

Horoscop 11 martie – Taur

Desi urmezi numai caile juste pentru a-ti duce la indeplinire sarcinile asumate, altii isi baga coada in afacerile tale si strica tot. Tu nu ai nicio vina, ceilalti sunt capul rautatilor, dar reusesc sa-si ascunda atat de bine faptele necinstite, incat vina cade pe umerii tai pe nedrept. Lupta pentru a demonstra adevarul, nu accepta pedepse pe care nu le meriti, deci, daca stii care e realitatea, spune tot, cu argumente si dovezi incontestabile, ca sa scapi de o pata pe care nu o meriti.

Horoscop 11 martie – Gemeni

Te simti inca blocat intr-o zona fara iesire in care ai alunecat nu demult si, in loc sa-ti aduni fortele ca sa depasesti impasul, parca te afunzi si mai adanc in el. Solutii, cu siguranta, exista, dar nu le poti gasi daca ai tovarasi pesimisti, care nu stiu altceva decat sa vada partea negativa a lucrurilor. Daca te-ai alatura unui colectiv mai optimist, care sa iti ridice si tie moralul, solutiile ar incepe sa apara mult mai repede. Alege, asadar, cu mai multa exigenta colaboratorii care sa te sustina in ce ti-ai propus.

Horoscop 11 martie – Rac

Simti adevarul cu inima, nu cu mintea sau constiinta, ca atare asculta ce-ti spune vocea din interiorul tau, esti prins intr-o situatie in care dai piept cu tot felul de lucruri incorecte, critici nedrepte, indicii mincinoase, si nu gasesti deocamdata argumentele logice care sa scoata adevarul la iveala. In schimb, intuitia ta e mult mai ascutita, acordata pe o alta frecventa decat ratiunea, si semnaleaza subtil unde e hiba. Lasa-te purtat de ce-ti transmite sufletul ca sa ajungi direct la sursa acestei probleme, pentru ca momentan nu poti explica ce anume te face sa spui ca e gresit totul, e doar un feeling, nu o demonstratie logica. Asa simti!

Horoscop 11 martie  – Leu

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, cand chiar tu ai putea comite o infractiune cu speranta ca nu va lasa urme. Ba da, va lasa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lasa pacalit de perspective amagitoare. Cineva are interesul de a te atrage intr-o cursa promitand marea cu sarea, iar tu esti gata sa-l crezi. Dar se poate ca si tu sa incerci sa pacalesti pe cineva cu vorbe mestesugite pentru a-l atrage intr-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de castigat dar nu pe cele mai corecte cai. Daca cinstea e mai presus de castig, te va mustra constiinta.

Horoscop 11 martie  – Fecioara

Esti coplesit de o stare emotionala obositoare, care iti consuma toate resursele de energie. E un fel de stres continuu care te macina, o frica pe care nu o poti controla, desi latura rationala din tine iti spune ca nu are nici un rost aceasta furtuna de ganduri si emotii. Fa un efort sa lupti impotriva stimulilor negativi din jur, cauta un procedeu de relaxare, prin care sa te eliberezi de aceste greutati care te trag inapoi, pentru ca ele nu merita absolut deloc atentia pe care le-o acorzi. Numai tu poti gasi iesirea din aceasta zona emotionala apasatoare care nici macar nu te reprezinta. Unde ti-e optimismul?

Horoscop 11 martie – Balanta

Cu tovarasul potrivit alaturi, esti gata sa dai startul unui proiect nou, entuziasmant, care va implica mari resurse de energie si ambitie din partea amandurora. Impreuna, totul va merge excelent, pentru ca fiecare investeste ce are mai bun si ce stie mai bine! Va completati perfect unul pe altul, va sustineti reciproc, va sfatuiti in permanenta, iar aceasta buna colaborare se va lasa cu succese de care veti beneficia laolalta. Singuri, fiecare, separat, nu ati avea aceleasi rezultate, dar in tandem totul evolueaza mult mai usor!

Horoscop 11 martie – Scorpion

Daca ai putea prelungi la nesfarsit starea de bine care te cuprinde astazi, ai fi fericit, deci fa tot posibilul sa profiti cat mai mult de aceasta stare! O petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune si orele par sa nu se mai sfarseasca intr-o atmosfera vesela. La un moment dat, ai sentimentul ca timpul s-a oprit in loc si acelasi eveniment fericit se repeta iar si iar, spre marea ta satisfactie, semn ca, atunci cand esti optimist, poti sa pastrezi langa tine mult timp ce e frumos si bun in viata.

Horoscop 11 martie – Sagetator

Esti in fata unui nou inceput si, ca tot ce-i nou, te entuziasmeaza la maximum. Nu te aprinde prea tare, pentru ca risti sa te dezumfli la primul hop, de aceea trebuie sa-ti gestionezi rational energia si elanul ca sa le folosesti exact atunci cand si atat cat este nevoie. Stabileste-ti o strategie foarte clara ca sa nu pierzi vremea inutil pentru rezultate minore, deoarece ai in fata un scop cu adevarat important care necesita din partea ta o investitie masiva de resurse: ambitie, forta, rezistenta, curaj!

 Horoscop 11 martie  – Capricorn
Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru ca se apropie un eveniment pe care nu stii foarte clar cum il vei gestiona. Desi detii toate resursele, calitatile, cunostintele pentru a-i face fata cu brio, totusi exista undeva un ghimpe infipt in inima ce nu te lasa sa gandesti totul pozitiv. Te temi, te framanti, iti pui tot felul de intrebari cu tenta pesimista, ceea ce nu ar trebui sa caute la o fire puternica, asa cum esti tu! Adu-ti aminte de momente in care te-ai descurcat de minune, chiar si cand a fost mai greu de atat! Daca atunci ai putut, poti si acum, deci lasa frica deoparte!
Horoscop 11 martie – Varsator

Cu regulile stricte nu te poti pune, deci degeaba insisti tu sa schimbi unele lucruri deja incetatenite, pentru ca sunt legi atat de vechi si atat de bine ancorate in real, incat nimeni nu mai poate interveni asupra lor. Cu incapatanarea, conservatorismul si rigiditatea unora nu te pui, deci tu trebuie sa fii cel care se adapteaza situatiei, nu cel care incearca sa modifice niste tipare. Unii oameni sau unele lucruri nu mai pot fi schimbate, deci accepta situatia ca atare, ca pe un fapt definitiv.

 

De același autor

Related Articles