Atleta Liliana Maria Dragomir de la CSM Reșița a început cu dreptul sezonul 2017

Atleta Liliana Maria Dragomir de la Clubul Sportiv Municipal Reșița a ocupat locul II la un concurs internațional desfășurat la Viena, în scop caritabil. Sportiva legitimată la CSM Reșița a evoluat la 10 km, unde a obținut un timp foarte bun: 35 de minute și 15 secunde.

Antrenorul emerit Cristian Dragomir a vorbit despre evoluția sportivei din Caraș-Severin:

”Liliana a început anul 2017 cu dreptul, după o pregătire bună pe care am făcut-o la Caransebeș. Pregătirea a decis în condiții foarte bune și fără probleme de sănătate. La Viena, Liliana a alergat un timp foarte bun: 35 minute și 15 secunde. În acest moment reprezintă a 5-a performanță mondială, dar trebuie să ținem cont că până acum nu s-au alergat prea multe curse, deci nu trebuie să ne amăgim. Pentru mine ca antrenor și pentru ea ca alergătoare de maraton această performanță de timp ne dă speranța că suntem în condiții foarte bune. Este anul în care am început concursurile cu performanța cea mai ridicată. 35 min.15 sec. – este un timp de valoare,cu atât mai mult cu cât a învins-o pe campioana Austriei la 10000 de metri, cea care a reprezentat această țară la Campionatul Mondial din 2015.

Mulțumesc CSM Reșița pentru susținere și sper să facă anul acesta o figură frumoasă și să se califice la Campionatul Mondial de la Londra.

Liliana Maria Dragomir este susținută de sponsorii: Isostar, CompresSport și Adidas, care îi asigură echipamentele de alergare și anumite produse necesare în pregătirea sportivei.

În luna aprilie, Liliana Danci Dragomir va evolua la maratonul de la Viena, unde speră să realizeze baremul de participare la Campionatul Mondial, cu cel puțin 15 secunde ”sub”, nu ”peste” ca anul trecut.

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles