Parlamentarii USR vor o colaborare cu autorităţile locale din Caraş-Severin

100

Poziționarea geografică a judeţului Caraş-Severin reprezintă un pontențial care trebuie exploatat, spune deputatul Oana Bîzgan. Aceasta a fost prezentă, la sfârşitul săptămânii trecute la Reşiţa, însoţită de alţi 3 parlamentari ai Uniunii Salvaţi România. Născută în municipiul de pe Bârzava, Oana Bîzgan este dispusă să-şi ofere expertiza autorităţilor locale.

„Eu aș vorbi puțin de poziționarea geografică a Carașului care din punctul meu de vedere reprezintă un pontențial. Cred că cu toții înțelegem că dacă județul Caraș ar beneficia de o rețea de infrastructură mult mai potrivită sau modernă, Carașul ar fi o destinație de investiții atât străine, cât și locale mult mai atractivă.”

Parlamentarul s-a referit şi la situaţia economică a Reşiţei. În opinia sa, nu există niciun motiv pentru care reşiţenii să nu poată să atragă investitori în această zonă.

Chiar dacă nu ai un acces foarte bun la infrastructură, poţi totuşi să atragi anumite tipuri de investiţii şi sper, ca împreună cu administraţia locală să reuşim să susţinem anumite proiecte de dezvoltare.

Oana Bîzgan, deputat USR de București, face parte din Comisia de politici economice și este președintele Comisiei de egalitate de șanse pentru femei și bărbați.

(Sebastian Dragomir)