Căminul Colegiului Tehnic Cărășan din Reșița are acoperiș nou

612

 

Căminul Colegiului Tehnic Cărășan Reșița are un acoperiș nou cu sprijinul Primăriei Reșița.

Vechiul acoperiș se afla într-o stare avansată de deteriorare iar la ultimul etaj nu se mai putea locui în condiții decente. Directorul colegiului, Lucia Țârlea a declarat pentru Radio Reșița că lucrările s-au finalizat iar beneficiarii sunt 82 de elevi de la mai multe unități de învățământ din oraș.

,, Lucrările erau imperios necesare deoarece din cauza vremii nefavorabile erau puternice infiltrații de apă iar vechiul acoperiș era într-o stare de degradare avansată. Se punea problema unde vom caza elevii de la ultimul etaj. Am găsit înțelegere de la primarul Reșiței, Ioan Popa care s-a implicat direct în găsirea unei soluții pentru a finanța aceste lucrări’’

Primarul Reșiței, Ioan Popa a precizat pentru Radio Reșița că fondurile provin de la operatorul noii benzinării din Triaj iar valoarea lor este de aproximativ 60.000 de euro.

,,Am dat ,,verde” construcției benzinăriei din Triaj și am rugat operatorul să facă un gest filantrop și să ajutăm Colegiul Tehnic Cărășan cu reconstruirea acoperișului. Iată că oamenii s-au ținut de cuvânt și ne-au alocat fondurile și vreau să le mulțumesc pentru asta în numele elevilor care locuiesc acolo și al Colegiului Tehnic Cărășan’’

Edilul a mai precizat că nu s-a cheltuit toată suma alocată  pentru renovarea acoperișului iar banii rămași vor fi folosiți pentru a renova încăperile în care locuiesc elevii.

sursa foto: Viitorul începe azi

Andreea Lupșa