[VIDEO] Cultură de cannabis găsită într-un dormitor

256

La data de 22 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurillor D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat patru percheziţii în judeţele Constanţa şi Tulcea, în cadrul unei acţiuni ce a vizat destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc.

La percheziţia efectuată în Năvodari, judeţul Constanţa, a fost identificată o cultură de cannabiş, într-un dormitor. Acesta era alcătuită din 248 de plante în diferite stadii de vegetaţie, cu înălţimi cuprinse între 12 şi 180 de centimetri.

Au fost ridicate aproximativ 20 de kilograme de fragmente vegetale precum şi echipamentele şi substanţele folosite pentru întreţinerea culturii.

Din celelalte imobile percheziţionate au fost ridicate bunuri folosite în activitatea infracţională: grindere metalice, telefoane mobile, calculatoare, cartele SIM, HDD-uri şi SSD-uri.

În aceeaşi zi, s-a dispus reţinerea a patru persoane, urmând să se propună arestarea preventivă a acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc.

Valentina Adam

video: politiaromana.ro

foto:bzi.ro