[FOTO] Tinerii cu performanțe la învățătură au fost premiați de Clubul Rotary Reşiţa

168

Este vorba despre 17 tineri din Caraș-Severin cu rezultate foarte bune la învățătură dar și cu posibilități financiare reduse. Copiii au primit în această seară diplome și bani în cadrul festivității de premiere a Clubului Rotary. Evenimentul a coincis cu aniversarea clubului de 112 ani.

,,Evenimentul a coincis cu aniversarea de 112 ani a clubului Rotary. În acest an acordăm 17 burse dintre care 10 sunt pentru elevii din ciclul gimnazial iar restul sunt vocaționale pentru muzică, sport și arte plastice. Avem și burse pentru tinerii de la Centrul de plasament ,,Speranța’’-a declarat pentru Radio Reșița, președintele Adrian Cocoșilă.

Tinerii au primit cu mândrie premiile și au spus că se simt onorați că au participat la eveniment.

,,Sunt onorat să fiu bursier în cadrul acestui club, bursa mă ajută să îmi achiziționez lucruri necesare pentru facultate dar și pentru nevoile mele personale’’

,, Am avut media 10 anul trecut, cu siguranță voi folosi banii pentru a-mi cumpăra rechizite și voi cumpăra lucruri pentru acasă’’

Clubul acordă anual „Burse de excelenţă Rotary” din cadrul proiectului „Rotary Club Reşiţa susţine performanţa” iar în acest an s-a oferit și o bursă pentru teatru, unei trupe prezentă la concursul din cadrul festivalului „Scena ca o stradă”.

Andreea Lupșa