Previziunile astrale pentru 23 februarie:

Sextilul Mercur-Saturn insufla dorinta de a fi mai gospodar, de a face diverse imbunatatiri in casa si in jurul casei. De asemenea, se remarca un respect deosebit pentru tot ce inseamna cunoastere, stiinta, cultura si este de asteptat sa creasca interesul pentru studiu.

Pesti- Horoscop 23 februarie 2017

Atmosfera este relaxata si prietenoasa in jurul tau, te simti bine printre cei care iti tin companie, de parca ati fi prieteni de-o viata. Esti apreciat pentru simpla ta prezenta care face bine unui prieten care iti ducea dorul si te tot invita ba la o discutie, ba la o cafea… Aveti acum ocazia de a sta de vorba si a recupera timpul cat nu ati fost impreuna. Ar fi chiar o zi potrivita pentru a iesi undeva in oraº la o cofetarie, la o cafenea, pentru ca este exact atmosfera favorabila dialogului, distractiei, socializarii, deci nu refuza invitatiile.

Berbec – Horoscop 23 februarie 2017

Nu te simti in largul tau intr-un anturaj mai numeros format din persoane necunoscute. Desi de obicei gasesti usor subiecte de conversatie pentru a intra in vorba cu oricine, azi nu reusesti deloc sa te apropii de ceilalti. Simti o usoara ostilitate din partea lor, dar nici tu nu ai prea multe in comun cu ei si preferi sa faci opinie separata sau sa stai pe margine. Daca ar exista macar o figura prietenoasa printre acesti oameni, ti-ar fi mult mai usor, dar asa toate incercarile tale de a lega o conversatie se lovesc de taceri, de antipatii, de limite intelectuale peste care nu poti trece.

Taur Horoscop 23 februarie 2017

Prietenii sunt foarte importanti in momentele critice. Vei descoperi azi ce usor iti revii daca accepti alaturi de tine oameni cu tonus pozitiv, care te ridica si pe tine inapoi la suprafata. Cauta persoanele potrivite care sa te ajute sa-ti revii, deci fugi de altii si mai tristi, si mai impovarati de probleme. Optimistii iti vor ridica moralul si te vor readuce la lumina, ca atare trebuie sa-ti alegi cu grija anturajul. Daca vezi ca vin alaturi de tine persoane care numai de probleme vorbesc, iesi din acel mediu cat mai repede, ca sa nu te traga si mai jos.

Gemeni Horoscop 23 februarie 2017

Te simti ca un copil care priveste prin gard ce se intampla in curtea misterioasa pe langa care treci. Tragi cu ochiul putin sa vezi ce e dincolo, dar ramai totusi afara, nu ai cum sa intri deocamdata. Ceea ce e dupa acel hotar te face extrem de curioº de aceea trebuie sa gasesti o cale sa fii lasat sa intri, sa fii acceptaþ sa ti se deschida poarta, deci eforturile de integrare si de adaptare iti apartin. Probabil iti doresti enorm sa fii primit intr-un anumit grup, un colectiv de lucru, o anume elita intelectuala, dar momentan privesti din afara, visand la clipa cand vei fi si tu unul de-al lor.

Rac Horoscop 23 februarie 2017

Esti sensibil la povestile de viata ale celor din jurul tau, incat nu te poti abtine sa nu te pui in pielea lor. Iti dai seama ca si tu ai trecut prin astfel de situatii care te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depasit cu brio si cu o noua lectie invatata. Poti impartasi din experienta ta bogata de viata, le spui celor care acum nu-si gasesc calea de iesire din impas ca si tu ai fost ca ei, candva, si ai reusit sa rezolvi totul cu brio. Privesti spre trecut cu intelepciunea celui care le-a depasit pe toate si acum stii ce sa-i sfatuiesti. Reteta ta a functionat atunci, pe tine insuti si, daca ar fi ascultata de cei din fata ta, ar da roade din nou, ca atare vorbeste-le de tine.

Leu Horoscop 23 februarie 2017

Visezi la momentul in care vei culege roadele unui proces indelungat la care iti aduci contributia. Esti sigur ca vei ajunge la capaþ pentru ca investesti tot ce ai mai bun in tine pentru aceste rezultate. Cere ajutor divin, in situatia in care te afli, pentru ca ai sa vezi ca si de acolo vor veni o serie de informatii ajutatoare, de coincidente fericite sau de imprejurari benefice care sa te duca mai repede spre scopul cel mare. Sigur ca poti si de unul singur, detii toate resursele necesare unui succes deplin, dar simti ca daca iti legi dorintele si de un plan spiritual inalþ lucrurile vor evolua mult mai repede si mult mai sigur spore implinirea visului tau. Asa e, deci cere de sus!

Fecioara Horoscop 23 februarie 2017

Planul financiar cunoaste o ameliorare binefacatoare, de parca ai scapa de o mare povara! Poate apare o suma de bani exact cand aveai mai mare nevoie de ea, de aceea inchei ziua cu un sentiment de confort cu privire la bugetul propriu. Parca nu mai esti la fel de stresat ca zilele trecute, ba chiar ai curajul sa faci planuri cu sumele pe care le ai acum la dispozitie, dar nu te arunca totusi in cheltuieli inutile. Ai cateva plati majore pe lista, facturi cu multe cifre, si acelea ar trebui sa fie prioritatea ta numarul unu, cu atat mai mult ca ai acei bani la dispozitie. Nu iesi la cumparaturi cu bani multi in buzunar, ca risti sa dai iama prin ei fara sa-ti dai seama!

Balanta Horoscop 23 februarie 2017

Sfatul pe care il primesti astazi de la un prieten va avea efecte grozave daca te folosesti imediat de el. Deschide o perspectiva noua in planurile pe care le construiesti, pentru ca e, de fapþ un stimulenþ o incurajare care vine exact cand aveai mai mare nevoie de o vorba buna. El devine exemplul tau ca se poate, pentru ca iti impartaseste din experienta sa cu privire la un eveniment similar celui prin care treci tu acum, si daca lui i-a iesit atat de bine, la fel se va intampla si in cazul tau daca ii asculti povetele oferite cu draga inima si cu intentii pozitive. Ii vei multumi intr-o zi.

Scorpion Horoscop 23 februarie 2017

Si linistea se exerseaza, ca atare nu te opri din acel continuu antrenament de calmare a sufletului tau extenuat. Ai nevoie de ceva care sa-ti inspire liniste, pace, o zona de refugiu in care sa iti auzi gandurile cele mai profunde. Cateva clipe de rugaciune, de meditatie, de somn sau de visare cu ochii deschisi ar avea exact acest rol: de domolire a zbuciumului interior. Adu-ti aminte de una din activitatile care iti face placere, pentru ca efectele sale vor fi ideale pentru starea emotionala in care te afli. Daca iti place sa faci sporþ sa canti la un instrumenþ sa citesti poezii sau sa faci puzzle, foloseste-te cele cateva clipe libere pe care le gasesti pe parcursul zilei, pentru ca te vor relaxa ca prin farmec.

Sagetator Horoscop 23 februarie 2017

E agitatie mare in jurul tau, dar iti place aceasta atmosfera, pentru ca e stimulativa! Competitia alaturi de oameni la fel de bine pregatiti ca si tine va scoate la iveala ce ai tu mai bun, si pentru ca vrei sa te remarci, vei lupta pentru dreptul tau la succes! Si altii vizeaza aceleasi lucruri ca si tine: si ei au pus ochii pe premiul cel mare su te vei implica in concurs cu toate fortele tale, cu marea sansa de a pune mana pe succes. Daca faci parte dintr-un colectiv care vasleste umar la umar pentru acelasi rezultat final, va stimulati unii pe altii iar, la capaþ va apreciati reciproc interventia. Separaþ nu ar fi mers la fel de bine.

Capricorn Horoscop 23 februarie 2017

Te simti neglijaþ dat la o parte, de parca nimeni nu mai stie de tine, dar exagerezi totusi. E doar o usoara depresie care iti da tarcoale acum si ai tendinta de a te izola de lume. Tu esti cel care fuge de oameni, nu ceilalti te dau afara din lumea lor, ca atare tu trebuie sa iesi un pic in intampinarea lor. Nu astepta ca ceilalti sa-ti dea atentie, cand ai si tu la indemana instrumentele necesare pentru a iesi din pasa nu tocmai pozitiva. Recunoaste cand ai nevoie de ajutor, nu te incapatana sa rezolvi singur problema care te tine captiv, ca atare, cu un ajutor prietenesc alaturi, vei vedea ce bine te simti iar.

Varsator Horoscop 23 februarie 2017

Atmosfera din casa e cam tensionata, pentru ca s-au ivit unele aspecte neprevazute care strica armonia de familie. Apar certuri intre soti, intre parinti si copii, aproape ca nici nu stai prea mult intre peretii casei, pentru ca planeaza o energie care nu face nimanui placere. Cineva trebuie sa calmeze spiritele, iar aceasta va fi figura feminina centrala a casei, care ii va aduna pe toti in jurul ei si ii va obliga sa faca pace. Si tu poti fi liantul intregii familiei, pentru ca prin tonul tau amabil si impaciuitor, poti dezamorsa chiar si cele mai aprinse conflicte.