Un nou termen pentru autostrada Lugoj – Deva. Lotul 2 ar putea fi deschis circulaţiei mâine

Lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva ar putea fi deschis la acest sfârşit de săptămână, după o nouă inspecţie tehnică la faţa locului.

Practic avem un nou termen, rămâne de văzut dacă va fi respectat. Tronsonul trebuia inaugurat în 10 februarie, după cum promitea ministrul Transporturilor. Autorităţile se scuză într-un comunicat şi spun că autostrada este una cu importanţă strategică, deci are nevoie de o atenţie sporită!

Comisia de Recepţie, constituită de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a inspectat autostrada Lugoj – Deva, mai precis lotul 2, în perioada 2 – 6 februarie, dar s-a declarat nemulţumită de ceea ce a găsit la faţa locului. În consecinţă, a solicitat clarificări „la anumite aspecte de natură tehnică şi a propus decalarea recepţiei până după clarificarea acestora”, după cum a anunţat CNAIR.

Până în 17 februarie, Comisia de Recepţie realizează din nou o inspecţie tehnică, iar dacă totul va fi bine, şeful CNAIR, Ştefan Ioniţă, este aşteptat mâine pe teren să inaugureze oficial acest tronson de 15 kilometri, cuprins între Traian Vuia şi Margina. (Mirabela Afronie)

De același autor

Related Articles