Ședință extraordinară pentru aleșii locali din Băile Herculane

Aleşii oraşului Băile Herculane s-au reunit astăzi în şedinţă extraordinară de lucru.

Pe ordinea de zi a fost un singur proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei şi a indicatorilor tehnico-economici pentru derularea obiectivului Reabilitare DJ 608D, care traversează întregul oraş, de la Staţia CFR Băile Herculane până în Centrul Istoric al staţiunii.

“Prin acest proiect de hotărâre s-a stabilit noua valoare de TVA de la 20% la 19%, conform noii legislaţii!”, ne-a precizat Cristian Miclău – primarul oraşului de pe Valea Cernei.

Această investiţie cuprinde reabilitarea drumului judeţean de la gară până la Kilometrul 0 al oraşului (în apropiere de Pompieri), precum şi turnarea de îmbrăcăminte bituminoasă uşoară pe Strada Gării, pe o lungime de 0,5 km.

“Lucrările sunt aproape finalizate, mai avem de realizat acostamentul pe partea dreaptă a drumului venind de la gară, precum şi montarea unor borduri în zonele care au fost cuprinse în cadrul proiectului. Proiectul ar cam fi finalizaţ dar trebuia să ţinem cont de noua valoare a TVA-ului şi din această cauză am şi convocat şedinţa extraordinară de astăzi”, ne-a declarat edilul-şef al urbei de pe Cerna.

Paul Sever Smadu

Cele mai citite

Related Articles