Luptători reșițeni fac spectacol în Sala Polivalentă

230

UPDATE: Andrei Franț a fost ultimul reșițean care a intrat în concurs. După cele trei medalii obținute de Diana Franț, Vlad Caraș și Adam Babaioana, Andrei a făcut și el spectacol. Franț și-a învins toți adversarii, devenind campionul României, la categoria 86 de kg.

Sala Polivalentă din Reșița găzduiește zilele acestea cel mai important eveniment sportiv de lupte: Finala Campionatului Național individual de seniori. Cei mai buni luptători din țară sunt prezenți în aceste zile la Reșița.

În prima zi a competiției reșițenii i-au putut urmări pe saltea pe Diana Franț, Vlad Caraș, Valentin Popescu, Adam Babaioana și Alina Vuc.

Popescu a luptat în prima parte a întrecerii  cu colegul său, Răzvan Toderoi, în fața căruia s-a impus la scor. Diana Franț s-a impus în limitele categoriei 75 de kg, devenind astfel, campioană națională. Vlad Caraș este cel de-al doilea campion din municipiu, impunându-se în limitele categoriei 97 de kg, iar Adam Babaioana, a cucerit medalia de bronz la categoria 125 de kg.

Finala Campionatului Național de Lupte continuă și astăzi, 5 februarie și se va încheia cu festivitatea de premiere, în jurul orei 13:30.