Cupoane valorice pentru aparatele vechi, ridicate direct de la domiciliul cetăţeanului, la Reşiţa

Reşiţenii care renunţă la ele pot primi în schimb cupoane valorice pentru cumpărături.

Municipalitatea organizează, sâmbătă, 4 februarie o nouă campanie de ridicare de la domiciliu a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec. În această categorie de deşeuri intră aparatele de uz casnic, echipamentele de larg consum, cele informatice şi de telecomunicaţii, uneltele şi jucăriile.

Pentru a fi preluate de la domiciliu, cei interesaţi pot apela, în intervalul oral 9.00-15.00, la numerele de telefon: 0800444800, 0751302119 (la RoRec), 0255/211692, interior 173, şi 0255/210258 (la Primăria Reşiţa).

Pentru frigidere, combine, lăzi şi vitrine frigorifice se vor atribui direct trei cupoane valorice de 10 lei fiecare. Pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat se vor atribui două cupoane a câte 10 lei.

Pentru alte deșeuri electrice în greutate de minim 20 de kilograme se va atribui un cupon de 10 lei. Bonurile se acordă numai pentru aparatura care va fi completă şi vor putea fi utilizate în orice magazin care utilizează sistemul bonurilor.

Pentru instituții și agenți economici, la preluarea gratuită de la sediu se întocmesc procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice și electronice vechi sau defecte, a declarat viceprimarul municipiului Reşiţa Paul Vasile.

Foto: arhiva

Cele mai citite

Related Articles