Reșița este gazda Campionatului Național de Lupte pentru seniori

225

Sala Polivalentă din Reșița găzduiește la finalul acestei săptămâni cel mai important eveniment național de lupte. Cei mai buni seniori din țară, vin la Reșița, pentru faza finală a Campionatului Național.

În perioada 3 – 5 februarie,  mai exact sâmbătă și duminică, peste 350 de sportivi, reprezentând cele mai bune cluburi din țară, se vor înfrunta la Reșița, pe saltelele din Sala Polivalentă. Reșița va fi reprezentată de un număr de 10 sportivi, cei mai titrați fiind Andrei Franț, Diana Franț, Vlad Caraș, Alfred Loba și Valentin Popescu.

Datorită faptului că avem legături foarte bune cu Federația Română de Lupte am primit din nou spre organizare, la sfârșitul acestei săptămâni, faza finală a Campionatului Național de Lupte seniori. Vor participa cei mai buni sportivi din România, la toate cele trei stiluri, sportivi care sunt medaliați la Campionatele Europene și Mondiale, care ne-au reprezentat la Olimpiadă și sperăm să-i vedem la Reșița cu meciuri cât mai atractive”, a spus antrenorul emerit de lupte, Adrian Dacica.

Campionatul Național de lupte seniori, începe sâmbătă de la ora 9:00 la 13:00 cu calificările, iar mai apoi cu finalele în intervalul 16:00 – 19:00. Duminică are loc a doua parte de calificări și finale, între orele 9:00 – 13:30. Intrarea publicului este liberă.