Un deţinut din Arad în vârstă de 25 de ani, condamnat pentru tâlhărie, a murit în penitenciar

154

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, condamnat, anul trecut, la peste şase ani de închisoare pentru tâlhărie, a murit, duminică seara, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad, aparent ca urmare a unui stop-cardio respirator, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul din Vaslui a fost condamnat anul trecut la şase ani, cinci luni şi zece zile de puşcărie pentru tâlhărie şi a fost transferat, la cerere, din Penitenciarul Iaşi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad pe data de 28 decembrie 2016.

Pentru că “nu avea o stare generală bună”, tânărul era transferat de câteva zile pe secţia de infirmerie medicală a Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad, pentru a fi mai aproape de cabinetul medical, urmând ca luni să fie transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii şi controale medicale.

Duminică seara, deţinutul care mai era în celulă cu el a anunţat supraveghetorul că tânărul pare să fie murit, astfel că au fost alertaţi medicii, iar ulterior decesul a fost confirmat.

MEDIAFAX