Fanii echipei Harlequins strâng bani pentru a o ajuta pe Timișoara Saracens să achite amenda EPCR

60

Un fan al echipei engleze de rugby Harlequins a demarat o strângere de fonduri pe un forum al suporterilor grupării pentru a o ajuta pe campioana României, Timișoara Saracens, să strângă măcar o parte din suma de 30.000 euro cu care a fost amendată de EPCR pentru nedisputarea partidei contra celor de la Stade Francais, din Challenge Cup.

Un alt fan al lui Harlequins se întreabă, pe forumul Asociației suporterilor echipei, cum poate EPCR susține că încurajează dezvoltarea rugbyului când dă amenzi atât de mari.

Conform site-ului gofundme.com/timisoara, din donații s-au colectat până acum 475 lire sterline, scopul fiind strângerea a 20.000 lire sterline.

Vicepreședintele clubului de rugby Timișoara Saracens, Dușan Filipaș, a afirmat miercuri că gruparea bănățeană își asumă decizia Comisiei de Disciplină a EPCR și repercusiunile impuse.

Harlequins și Timișoara Saracens fac parte, alături de Edinburgh și Stade Francais, din grupa a V-a a Challenge Cup.

Harlequins a câștigat ambele meciuri contra bănățenilor, 42-3 pe stadionul ”Dan Păltinișanu” și 75-3 pe ”Twickenham Stoop” Stadium, românii fiind ”lanterna roșie” a grupei, cu 0 puncte.