Un bărbat a rămas fără 680.000 lei, bani pe care îi ascunsese în portbagajul maşinii

296
bătut

Un bărbat din Sectorul 5 al Capitalei a rămas fără 680.000 de lei, bani pe care îi ţinea ascunşi într-o valiză, în portbagajul maşinii.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru agenţia MEDIAFAX că printre suspecţi este şi un prieten al păgubitului, cel care ar fi pus la cale jaful.

Potrivit surselor citate, bărbatul aflase că apropiatul său are o sumă importantă de bani ascunsă în portbagaj şi, pentru a fi acoperit, ar fi pus în practică un adevărat scenariu.

Înainte de furt i-ar fi cerut amicului său să îl ducă la Aeroportul Otopeni pentru că pleacă în Germania să cumpere o maşină. Ar fi stat însă în Germania mult mai puţin de cât anunţase, s-a întors fără ca amicul său să ştie şi, alături de doi apropiaţi, a furat valiza cu bani.

Pentru a nu da de bănuit, după jaf, bărbatul s-ar fi dus la Sibiu de unde ar fi postat mesaje pe contul său de Facebook astfel încât să aibă un alibi.Acesta a fost arestat preventiv, alte două persoane fiind plasate în arest la domiciliu.

Păgubitul le-ar fi declarat poliţiştilor că banii erau obţinuţi din afacerile pe care le derulează şi că îi ţinea în portbagaj de teamă că în casă ar putea rămâne fără ei.

foto: arhiva