VIOLENŢA în şcoală: Un elev din vestul ţării a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg

323

Un elev de clasa a VIII-a care învaţă la Liceul Teoretic din Recaş, judeţul Timiş, a ajuns, joi, la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost bătut de un coleg în unitatea de învăţământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a petrecut joi dimineaţa, înainte de începerea orelor, la Liceul Teoretic din Recaş. Potrivit poliţiştilor, băiatul de clasa a VIII-a a avut o altercaţie cu un elev de clasa a IX-a.

În ajutorul băiatului mai mare a sărit un altul de clasa a X-a, care l-a lovit cu pumnul în zona capului pe cel de clasa a VIII-a.

Reprezentanţii şcolii au sunat la 112, iar o ambulanţă l-a transportat la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara .

În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs evenimentul”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

MEDIAFAX

foto: arhiva