Un câine a reuşit să-şi salveze stăpânul după un accident cumplit

138

Un bărbat din Michigan care a căzut pe gheaţă şi şi-a rupt gâtul a zăcut în zapadă timp de 24 de ore, dar a reuşit să scape cu viaţă datorită câinelui său. Acesta l-a încălzit peste noapte şi a lătrat necontenit după ajutor.

Într-o seară geroasă, Bob şi-a părăsit casa şi a plecat să caute nişte lemne pentru foc. În ciuda temperaturilor scăzute, pentru că spera să facă doar câţiva paşi, bărbatul s-a aventurat afară în cămaşă, pantaloni subţiri şi papuci.

Într-un moment de neatenţie, acesta a alunecat pe gheaţă, s-a prăbuşit şi a început să strige după ajutor, dar nu a fost auzit de nimeni, pentru că vecinii săi locuiesc mult mai departe. Singura care nu l-a lasat la greu a fost căţeluşa sa Kelsey, un exemplar din rasa Golden Retriever.  Acesta şi-a găsit stăpânul în zăpadă şi, pentru a-l încălzi, s-a aşezat peste el şi a început să-i lingă faţa şi mâinile. „A continuat să latre după ajutor, dar nu m-a părăsit nicun moment. Kelsey m-a  încălzit, aşa că am ştiut că trebuie să lupt ca să rămân în viaţă. Dimineaţa vocea îmi dispăruse şi nu mai puteam să strig după ajutor, dar ea a continuat să latre,” a mărturisit bărbatul.

În cele din urmă, vecinul său a fost alertat de urletul lui Kelsey, l-a descoperit pe Bob şi a sunat la urgenţă, notează gandul.info .

foto: en.wikipedia.org