Radio Reşiţa este, pentru a patra oară consecutiv, lider incontestabil de audienţă în Banat!

Radio Reşiţa îşi menţine poziţia de lider incontestabil de audienţă în Banat, este cu mult în faţa celor mai importanţi competitori – Europa Fm, Digi Fm, Radio Zu sau Kiss Fm.

Datele furnizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă, Valul de toamnă, confirmă acest lucru. Studiul realizat în perioada  29 august – 18 decembrie de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L arată că Radio Reşiţa este ascultat de peste 200.000 de persoane, dintre care 184.000 în zona de vest.

Managerul Laura Sgaverdea: “Este pentru a patra oară consecutiv când Radio Reşiţa este lider incontestabil de audienţă în Banat. Faptul că peste 200.000 de ascultători preferă zilnic frecvenţele noastre, dar nu numai, acum fiind măsuraţi şi ascultătorii care recepţionează Radio Reşiţa în mediul online, pe aplicaţiile noastre şi la telefon confirmă că această echipă mică are o valoare excepţională.

Noi dăm un examen în fiecare zi în care ne prezentăm la microfon… şi ei ne preferă pe noi. Tot datele acestea de audienţă arată că 90% dintre ascultători sunt fideli, ascultă radioul 7 zile pe săptămână. Asta înseamnă că ne-am fidelizat ascultătorii, că oamenii ne preţuiesc şi că aşa reuşim să rămânem val după val, lider de audienţă în Banat”.

Vă mulţumim pentru fidelitate! Rămâneţi alături de noi, doar împreună putem fi mai puternici!

De același autor

Related Articles