Irina Begu şi Sorana Cîrstea, singurele românce rămase pe tabloul de simplu de la Australian Open

47

Singurele românce rămase pe tabloul de simplu de la Australian Open, Irina Begu şi Sorana Cîrstea, vor juca în noaptea de marţi spre miercuri în turul 2 de la Melbourne.

Begu, cap de serie numărul 27, o va întâlni pe Kristyna Pliskova (Cehia), în cel de-al treilea meci de pe terenul 20, în timp ce Cîrstea va juca împotriva Carlei Suarez Navarro (Spania), a zecea favorită a competiţiei, în partida a treia de pe terenul 3. Primele jocuri ale zilei sunt programate, pe fiecare teren, de la ora 2.00.

În aceeaşi noapte, Horia Tecău, Florin Mergea şi Monica Niculescu vor debuta în proba de dublu a primului turneu de Grand Slam al anului.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 11, va întâlni cuplul Philipp Petzschner/Mihail Youzhny (Germania/Rusia), în cel de-al doilea meci de pe terenul 10, urmat de partida de dublu feminin dintre perechea Monica Niculescu/Abigail Spears (România/SUA), cap de serie numărul 9, şi cuplul Mirjana Lucici-Baroni/Andrea Petkovic (Croaţia/Germania).

În meciul al treilea de pe terenul 14, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), cap de serie numărul 16, va juca împotriva cuplului australian Luke Saville/Jordan Thompson.

Digisport