Previziunile astrale pentru 17 ianuarie:

Aspectele planetare de azi aduc optimism si sansa, mai ales in chestiunile sentimentale.
Este o zi buna pentru calatorii si studii aprofundate. In general, este o zi sub semnul optimismului, dar depinde si de configuratia planetelor din astrograma natala a fiecaruia.

Capricorn Horoscop 17 ianuarie 2017

O noua sansa financiara ar putea aparea acum, fie ca e vorba de un venit suplimentar, fie ca e vorba de o cheltuiala. La baza se afla o activitate creatoare, poate cu tenta artistica, din aceasta actiune iesind nu numai satisfactii materiale, ci si emotionale. Iti place ceea ce faci si, pe langa placere, mai ies si niste bani in plus. Banii pot proveni de la cineva din familie sau o anumita suma poate fi investita intr-un obiect pentru confortul familiei sau al caminului, de forma unui obiect de decor care sa placa tuturor.
Varsator Horoscop 17 ianuarie 2017
Merita sa intri in competitia de idei care se naste azi, pentru ca vei descoperi o multime de pareri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, desi tensiunea creste cu fiecare replica dura care este spusa de participanti, caci vei vedea ca toate aceste opinii diametral opuse se vor lega intr-o directie comuna si constructiva. Oricare ar fi subiectul pe marginea carora se nasc atatea controverse, ai si tu un cuvant de spus peste toate, tot asa cum ai si ceva nou de invatat din ce auzi.
Pesti Horoscop 17 ianuarie 2017
A venit momentul sa te intorci un pic in timp la vremuri mult mai frumoase si mai vesele. Parca ai redeveni copil pentru o zi si te simti bine in aceasta postura, lipsit de griji, bucurandu-te de lucruri de altadata care revin acum in actualitate. Poate treci prin locurile copilariei tale. Poate retraiesti un eveniment fericit de demult care te face inca sa te simti bine. Poate iei de la capat o actiune care nu a avut sorti de izbanda candva, dar acum evolueaza incredibil de repede. Arunca, deci, o privire inapoi in trecut pentru ca ceva bun din alte timpuri revine!

Berbec – Horoscop 17 ianuarie 2017

Lupta sa-ti recapeti independenta totala, pentru ca nu dai randament daca esti nevoit doar sa urmezi indicatii date de altii. Daca ai libertate de miscare, de decizie, de actiune, rezultatele ar fi net superioare, ca atare ai tot dreptul sa te opui, pentru a face totul pe cont propriu asa cum crezi de cuviinta. Nu accepta sa ti se spuna ce sa faci, incotro s-o iei, cum sa gandesti sau cum sa actionezi, de vreme ce ai si tu propriile pareri, care se vor dovedi a fi mult mai bune. Nu accepta umilinta, supunerea, dominarea altora, nu lasa pe cei, aparent, mai puternici sa te transforme intr-un simplu executant al unor ordine!

Taur Horoscop 17 ianuarie 2017

Daca vezi ca apar numai piedici in planurile incepute candva, n-ar fi rau sa asculti parerile celor din jur care te incurajeaza sa schimbi directia. Poate tu inca mai speri ca mai ajungi undeva, poate incapatanarea si ambitia nu te lasa sa renunti inca, desi vezi cu ochii tai ca nu mai ajungi nicaieri, dar daca intelegi totusi ca tot efortul tau e in zadar si roadele nu vor sa apara, ar fi bine sa incerci altceva. Nu poti admite faptul ca renuntarea ar fi solutia, dar nu e deloc o renuntare, ci doar o schimbare de macaz, pornind pe o cale paralela, folosindu-te de rezultatele partiale de pana acum. E doar alta viziune!

Gemeni Horoscop 17 ianuarie 2017

Ajungi la capatul unui proiect care isi arata deja urmarile palpabile. Poate efectele sunt si de natura financiara, dincolo de satisfactia muncii implinite, deci cu atat mai mare e bucuria. A fost un efort colectiv, nu ai fi ajuns aici fara contributia unui grup mai larg de persoane, iar acum a venit momentul sa va apreciati unii altora rolul jucat, sa va aratati reciproc recunostinta si sa impartiti echitabil roadele. E o zi cu iz festiv, pentru ca ai ceva minunat de sarbatorit alaturi de alte persoane care au fost alaturi de tine in ultima perioada. Impreuna ati depus eforturi, iar acum, tot impreuna, celebrati cu bucurie victoria!

Rac Horoscop 17 ianuarie 2017

Cele mai bune sfaturi vin azi din propria ta intuitie, ca atare fa putina liniste in mintea ta ca sa auzi corect ce-ti transmite. Tu ai un fler aparte, toata lumea stie ca presimti anumite aspecte in cele mai mici detalii, si acelasi lucru se intampla si azi. In adancul inimii tale sau in cele mai ascunse unghere ale mintii tale se ascunde cea mai eficienta solutie la problemele care te framanta. Ai invatat deja lectia, stii care e raspunsul la dilema ta actuala, deci ajunge doar sa cobori un pic in sinele tau cel mai profund, in experienta ta de viata, si sa scoti de acolo, la lumina, solutia optima. Singur stii ce e de facut, nu ai nevoie de sfaturile altora.

Leu Horoscop 17 ianuarie 2017

Te simti ciudat intr-un anturaj in care, altadata, erai ca acasa, dar de data aceasta te incearca o emotie greu de controlat. Parca ai presimti ca una din persoanele care iti tin companie are ceva de ascuns, de aceea preferi sa tii distanta si sa nu te deschizi prea mult in fata sa. Poate ar fi bine sa mai astepti o vreme, sa va cunoasteti mai bine, sa capatati incredere unii in altii, inainte de a incepe sa va expuneti fiecare detaliile cele mai personale. Unii abia asteapta sa afle ceva interesant despre tine si apoi sa spuna la toata lumea ce au aflat, deci discretia si respectarea intimitatii ar fi recomandabile.

Fecioara Horoscop 17 ianuarie 2017

Esti blocat intr-un punct din care nimic nu mai misca, nimic nu mai inainteaza. Nu te crampona de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile tale in desfasurare. Daca trebuie sa stai pe loc, e semn ca e bine sa mai analizezi un pic situatia: de unde vii si incotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru ca sigur ai scapat ceva din vedere. Ca atare nu trata acest impas ca pe capatul eforturilor tale inainte de a renunta, ci dimpotriva, ca pe o necesitate urgenta de a cerceta profund cum stau lucrurile. Le vei vedea altfel, vei gasi solutii si apoi le vei pune in aplicare pentru a duce mai departe ce ai inceput. Chibzuieste deci, la rece, pentru ca informatiile cele mai bune vin catre tine din diverse directii.

Balanta Horoscop 17 ianuarie 2017

 Ai luat candva o decizie si acum o regreti, pentru ca descoperi ca nu a avut efectele scontate. Nu e prea tarziu sa te razgandesti, daca vezi ca nu se mai poate face nimic, deci fii pregatit sa schimbi macazul acum! Nu te mai gandi de ce n-a mers prima varianta, nu mai cauta vinovati sau defecte la decizia luata candva. Gata, n-a mers, ai acceptat si tu realitatea, deci e vremea sa o cotesti de urgenta spre altceva! Vei vedea ca a doua oara lucrurile vor merge mult mai bine, deci nu e deloc o rusine sa recunosti ca ai facut si alegeri nepotrivite. Nu-ti mai face procese de constiinta si porneste iar, pe alt drum!
Scorpion Horoscop 17 ianuarie 2017
Te bucuri de o buna colaborare cu persoanele implicate in acelasi proiect ca si tine. Fiecare separat, aveti interese comune si va uniti fortele pentru a ajunge acolo unde v-ati propus. Nu va subminati unii altora autoritatea, nu va criticati, ci, dimpotriva, descoperiti o cale excelenta de a va completa si a va sustine unii pe altii. Nici urma de competitie sau de egoism aici, incat nici nu-ti vine a crede cat de bine merge relatia. Cat timp fiecare are un rol de jucat aici iar, la final, si ceva de castigat de aici, nu are rost sa va puneti bete in roate, ci sa va sprijiniti reciproc!
Sagetator Horoscop 17 ianuarie 2017
Uneori, un final de drum e cel mai bun lucru care se poate intampla. Daca tu nu ai curajul sa spui stop pentru a incheia odata si-odata o actiune care nu-si mai are rostul si daca ceva dincolo de tine opreste evolutia lucrurilor, atunci e o eliberare binevenita! Profita de faptul ca un lucru nu mai inainteaza deloc, e semn ca mai bine lasi totul balta si nu duci mai departe ceva ce, clar, nu mai are viitor. Abandoneaza acel plan, elibereaza locul de tot ce a avut legatura cu el si apoi incepe ceva complet nou, fara a resuscita ceva deja mort.