Victorie la pas pentru handbalistele de la CS Universitatea Reșița

61

Handbalistele de la CS Universitatea Reșița s-au impus fără probleme în primul meci oficial din 2017. Elevele antrenorului Cristian Busuioc au trecut lejer de ACS Crișul Chișineu Criș, pe care au învins-o cu scorul de 38-24.

CSU Reșița a reușit prima victorie din acest an, a șaptea din actuala ediție de campionat, un succes care le aduce pe handbaliste pe picior de egalitate cu liderul Diviziei A, Seria B.!

Am avut o evoluție bună, dar trebuie să recunosc că au fost și momente în care nu am finalizat așa cum ne-am fi dorit. Am avut destule ratări și nesincronizări pe faza de apărare. Până la urmă au existat aceste momente de relaxare probabil și datorită scorului de pe tabela de marcaj, pentru că am condus în permanență și nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei din meciul de astăzi. Au jucat toate sportivele, era și normal. Se vede încă, suntem la început, venim după o pauză. Și pot spune că nu suntem încă la formă maximă”, a spus antrenorul Cristian Busuioc.

în fruntea clasamentului sunt patru echipe cu același număr de puncte, 21, și anume: Minaur Baia Mare, CSM Slatina, CSU Reșița și Mureșul Tg. Mureș. În etapa viitoare, Reșița va juca duminică, 22 ianuarie, în deplasare cu Dacia Mioveni.