Ora 23.30

Focul a fost stins, dar acum urmează să se efectueze cercetări pentru stabilirea cauzei de la care a pornit incendiul, şi, totodată, evaluarea pagubelor.

Un martor, care locuieşte chiar lângă casa de unde a pornit focul, ne-a declarat că la un moment dat, a auzit o bubuitură şi a simţit miros de fum. A ieşit afară, iar când a văzut vâlvătaia, şi-a scos repede din casă, soţia şi fiul, în vârstă de 10 ani, după care a alertat autorităţile:

 

Nimeni nu a fost rănit, dar a fost solicitată ambulanţa pentru o persoană cu hipertensiune arterială care a făcut şi atac de panică, alte două persoane în vârstă au fost trimise la spital pentru monitorizare, iar un băieţel de 10 ani, care a suferit un atac de panică, a primit îngrijiri chiar în ambulanţă, la faţa locului, nefiind necesară deplasarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă, ne-a transmis medicul Ştefan Lisi:

 

***

Ora 21.15

Un incendiu a izbucnit la ceasurile serii la o casă particulară din Reşiţa, situată în Piaţa Republicii Nr. 2 din cartierul Muncitoresc, vis a vis de Societatea Aquacaraş, iar focul se manifesta violent.

 

20 de subofiţeri cu 4 autospeciale, cu apă şi spumă, luptă cu flăcările. După cum a declarat Elena Tarla – purtătorul de cuvânt al ISU Semenic Caraş-Severin, în acel imobil locuiesc 5 familii, care au fost evacuate. Nimeni nu a fost rănit, dar a fost solicitată ambulanţa pentru două persoane care au făcut atac de panică.

Incendiul se manifesta la acoperişul clădirii, iar pompierii au rămas la faţa locului pentru a supraveghea focarul, după ce acesta a fost izolat.

Vom reveni cu amănunte!

 

(Alina Bradaci)