[FOTO] Impact violent pe o şosea din vestul ţării. Două maşini de mare tonaj s-au lovit frontal

Două autrotrenuri s-au lovit frontal, miercuri după-amiază, pe drumul care leagă Făgetul de Lugoj. Şoferul unui tir încărcat cu lemne a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu o cisternă cu numere de Ungaria, care se deplasa regulamentar. În cele doua TIR-uri se aflau trei persoane. Cei doi şoferi au ajuns la spital, cu răni serioase. Pompierii s-au chinuit să scoată dintre fiarele contorsionate cea de-a treia persoană ce se afla într-unul dintre autotrenuri.

“Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unei persoane, asigurarea măsurilor de prevenire a unui posibil incendiu şi balizarea zonei împreună cu un echipaj al poliţiei. Nu a existat risc de explozie. Forţe alocate: 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, una fiind prevăzută şi cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, 1 ofiţer şi 15 suboilfiţeri din cadrul Staţiei de Pompieri Faget, o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj cu un ofiţer şi 4 subofiţeri”, au transmis reprezentanţii ISU Banat.

Poliţiştii de la Rutieră au deschis acum o anchetă şi urmează să stabilească exact condiţiile în care s-a produs accidentul.

 

Sursa foto: facebook ISU Timis

De același autor

Related Articles