Frigul din acest an a făcut prima victimă în vestul ţării. Alte 11 persoane au ajuns la urgenţe

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani,  a fost găsit în zona Gării din Pecica şi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe Arad cu hipotermie. Aici a primit tratament de specialitate, însă  bărbatul a decedat. Identitatea acestuia este deocamdată necunoscută.

„Vineri seara a fost găsită, în zona Gării Pecica, o persoană care nu a putut fi identificată. Este vorba despre un bărbat în jur de 60 de ani. Era hipotermic, a fost ţinut în UPU pentru tratament de specialitate, adică încălzire activă-pasivă, dar nu a reacţionat la tratament şi sâmbătă dimineaţa a decedat. Acesta a decedat hipotermic, din cauza frigului”, a declarat pentru aradon.ro doctor Elena Cartojan, din cadrul Unităţii de Primire Urgenţe Arad.

De vineri până duminică, în total, 12 persoane, toate oameni ai străzii, au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe Arad. În afară de bărbatul decedaţ niciunul dintre oamenii străzii nu au fost hipotermici. Astfel că aceştia au fost dirijaţi către Adăpostul de Noapte, de pe Calea 6 Vânători.

De același autor

Related Articles