Şcoala Specială din Caransebeş va primi peste 10.000 de kWh de energie electrică de la E.ON România

417

Școala Specială din Caransebeș va primi peste 10.000 de kWh de energie electrică datorită unui program finanțat de E.ON România. Campania se numește ,,Dăruieşte lumina Crăciunului’’ iar beneficiarii sunt un număr de 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi bătrâni din 10 judeţe din țară.

Unitatea școlară s-a înregistrat pe lista celor de la E.ON România pentru a se înscrie la concurs și a reușit să obțină acest premiu cu ajutorul oamenilor care au votat Școala Specială din Caransebeș pe rețelele de socializare.

,,În luna decembrie a acestui an, am fost selectați să participăm la campania organizată de E.ON. Pentru a ne înscrie la această competiție, am trimis poze și înregistrări cu activitățile și proiectele școlii noastre. Celor de la E.ON  le-au plăcut și am fost selectați să participăm la competiție pentru a obține cei 200.000 de kWh. În urma celor peste 500 de voturi de pe rețelele de socializare, am reușit să ne clasăm pe locul al II-lea în topul celor cinci unități școlare premiate, și pentru asta dorim să le mulțumim tuturor ’’– a declarat pentru Radio Reșița, profesorul Cornel Lucian Duma.

La Școala Specială din Caransebeș învață elevi cu deficiențe mentale ușoare, moderate și severe atât în clasele primare cât și la gimnaziu.

Andreea Lupșa