Revelion 2017! Artificii, concerte şi voie bună la cumpăna dintre ani, în vestul ţării

Timişorenii au făcut faţă frigului de afară şi au mers în centrul oraşului pentru a sărbători trecerea dintre ani.

Petrecea din centrul Timişoarei a început în jurul orei 20, când pe scenă au urcat Geo Da Silva & Sean Norvis. Apoi, petrecerea a continuat cu Alpha Team şi Cobzality, timişorenii făcând faţă temperaturilor de -7 grade Celsius. Cap de afiş în seara de Revelion a fost Ştefan Bănică Jr., alături de care timişorenii aflaţi în centrul oraşului au fredonat refrenele melodiilor mai vechi şi foarte noi din repertoriul artistului.

La miezul nopţii, cerul Timişoarei s-a luminat de un spectaculos foc de artificii care a marcat trecerea în noul an 2017.

Şi arădenii au decis să înfrunte vremea foarte rece şi să se bucure de trecerea în noul an în piaţa centrală din faţa Primăriei Arad.

Fără vedete de primă mână, arădenii au trecut în 2017 cu distracţie şi voie bună cât încape, dar şi cu un foc de artificii pe care nu îl vor uita în curând.

La petrecerea în aer liber din acest an au fost invitaţi să cânte mai multe formaţii locale. Astfel, pe scena din faţa Palatului Administrativ au urcaţ de la ora 22.30, cu începere de la ora 22.30, Nova Band, Hidro Grup 8 şi Q Band şi Claudia Iuga.

Spectacolul de artificii de la miezul nopţii a durat aproximativ 10 minute.

Revelionul a costat municipalitatea aproximativ 60.000 lei, cea mai mare parte a banilor fiind alocată pentru focurile de artificii.

FOTO: tion.ro

Cele mai citite

Related Articles