[FOTO] Focul de artificii a atras sute de turişti şi localnici în centrul staţiunii Băile Herculane

Sute de localnici şi turişti au întâmpinat Noul An în Parcul Central al staţiunii Băile Herculane, asistând la impresionantul foc de artificii organizat de conducerea administraţiei publice locale la cumpăna dintre ani.

Copii, părinţi, bunici – marea lor majoritate fiind localnici ai oraşului de pe Valea Cernei – s-au arătat impresionaţi de spectacolul de lumină şi culoare care a invadat cerul staţiunii la intrarea în anul 2017! Desigur, cei mai impresionaţi de jocul artificiilor au fost copiii, care au stat cu ochii pe cer vreme de aproape un sfert de oră, cât a durat spectacolul luminilor! Mi-a plăcut tot, mai ales artificiile! M-am speriat puţin, pentru că eu ştiam că vine cu bumul… şi m-a speriat!, ne-a mărturisit o fetiţă!

Tradiţia focului de artificii de Anul Nou a fost reluată după mulţi ani în staţiune, iar aceasta a scos în Parcul Central un număr impresionant de localnici, care au petrecut Revelionul acasă, dar la schimbarea anilor au ales să vină în Centrul Istoric  alături de alţi concitadini, dar şi turişti, aducând şi şampania cu care au stropit intrarea în Anul Nou 2017! Toţi cei prezenţi au fost încântaţi de spectacolul de artificii oferit şi, chiar dacă în acest an a lipsit muzica, primarul Cristian Miclău a promis că următorul Revelion în aer liber va avea atât programe artistice, cât şi alte surprize! Înainte de a pleca acasă pentru a continua petrecerea, câţiva participanţi au declarat pentru RADIO ROMÂNIA REŞIŢA

“Focul de artificii a fost foarte frumos! După atâţia ani în care ne-a lipsit, a fost un lucru binevenit! Cel mai mult mi-a plăcut finalul, cerul a fost mai plin de stele!”

“E primul an când avem şi noi un foc de artificii atât de frumos la cumpăna dintre ani!”

“A fost impresionanţ ce să zic, cel puţin pentru ce a fost până acum în oraşul nostru… Cred că este pentru prima dată când se organizează ceva în Centrul Vechi de Revelion! Ce m-a impresionaţ sincer, a fost atmosfera, spiritul celor care au venit aici! Au fost fericiţi, s-au bucurat de ultimele minute ale lui 2016 şi au păşit cu dreptul în 2017!”

“Nu mă aşteptam să fie chiar atât de super!  Nu mă aşteptam să fie atât de multă lume, având în vedere că temperatura este foarte scăzută! Cel mai mult m-a impresionat finalul, exploziile tip bombe, ceva mai frumos decât la Burj al Arab în Dubai!”

“A fost frumos, a fost o clipă minunată, a fost ceva de vis!”

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles