[FOTO] Autobuzul lui Moș Crăciun a ajuns astăzi la Reșița. Crăciunița a împărțit copiilor dulciuri și cadouri

402

 

Zeci de copii s-au plimbat gratuit în această după-amiază preț de două ore cu autobuzul lui Moș Crăciun. Atmosfera a fost una specifică sărbătorilor de iarnă, cei mici au primit dulciuri de la Crăciuniță și au cântat colinde. Copiii au fost încântați de plimbare și s-au bucurat că l-au întâlnit pe Moș Crăciun.

,,Sunt în autobuzul lui Moș Crăciun din Reșița. Mi se pare foarte frumos, geamurile sunt decorate cu multe ornamente de Crăciun, cu fulgi, beteală. L-am văzut pe Moșul, este frumos și am primit dulciuri”

,, Am mai fost și anul trecut. Mi se pare frumos, sunt cu mama și fratele meu, ne place, ascultăm colinde, am primit dulciuri și am făcut poze cu Crăciunița’

Moș Crăciun i-a așteptat pe toți cu drag iar cei îndrăzneți au reușit să facă și poze cu Moșul.

,,Îi așteptăm pe toți copiii care doresc să se plimbe cu noi, astăzi în a doua zi de Crăciun, îi așteptăm cu dulciuri și cadouri. Eu și Crăciunița ne dorim să le oferim o bucurie ”.

Autobuzul lui Moș Crăciun a circulat astăzi între orele 16.-18.00 pe ruta Piața Republicii- Kaulfand – Centrul Civic cu sprijinul RO-A-TIR. Ca și în anii trecuți autobuzul a fost condus chiar de Moș Crăciun.

Andreea Lupșa