Crăciunul petrecut acasă e ..magic

67

Sărbătorile de iarnă sunt una dintre ocaziile cele mai plăcute pentru a petrece timp împreună cu familia, acasă. Dar sunt persoane care şi în funcţie de starea financiară aleg alte destinaţii de vacanţă. Familiile cu copii mici prefer însă propriul cămin.

“Noi petrecem Crăciunul în familie, pentru că avem un băieţel de doi ani şi plus de aia nu dispunem chiar de atât de mulţi bani ca să mergem prin alte părţi. Ne-am dori să mergem la munte, deoarece noi trei nu am fost împreună, să ne dăm cu sania, să ne simţim bine în acets sezon. De la Moş Crăciun ne dorim sănătate cât mai multă”, a spus un reşiţean.

“Eu aş prefera să merg în alte ţări, dacă aş avea bani suficienţi. Nu aş merge la Poiana Braşov, ci în Austria. Preţurile raport-calitate sunt mult mai avantajoase”, ne-a declarat un alt reşiţean.

Crăciunul este sărbătoarea cea mai importantă a lunii decembrie şi este dedicată familiei. Chiar dacă unii aleg să călătorească în această perioadă, pentru cei mai mulţi români, sărbătorile se petrec în familie, acasă.

Cristina Corocan