”Câinii” şi-au umilit rivalii în ultimul meci din 2016!

72

Dinamo a încheiat anul cu o victorie în faţa marii rivale, Steaua. În turul semifinalei Cupei Ligii, Dinamo a câştigat şi ultimul derby al României din 2016 cu o diferenţă mai mare de scor ca la duelul de campionat din finalul lunii noiembrie, impunându-se de această dată cu 4-1.

Primul gol le putea aparţine steliştilor după 13 minute când Ovidiu Popescu a nimerit bara. Şase minute mai târziu, fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a gafaţ iar Mahlangu a deschis scorul pe Arena Naţională. A fost primul gol al africanului Dinamo.

Boldrin a avut şansa egalării, însă Penedo a intervenit salvator. Jucătorii lui Andone au fost la un pas să dea, pe contraatac, o nouă lovitură – Niţă i-a refuzat golul lui Nistor.

Repriza secundă a început sub dominarea Stelei, iar De Amorim a semnat o ocazie uriaşă. Tot Dinamo a marcat. Nistor nu a mai greşit finalizarea şi a trimis lângă bară.

Deţinătoarea trofeului a reintrat în calculele calificării în minutul 78, la reuşita de efect a lui Aganovic. Steliştii nici nu au avut timp să se bucure – la 20 de secunde de la reluarea jocului, Lazăr a refăcut diferenţa de pe tabelă. Scorul final, 4-1 pentru Dinamo, a fost stabilit de Dorin Rotariu cu câteva momente înainte de final.

Dinamo a ajuns la nouă meciuri consecutive fără înfrângere în Clasicul României, scrie digisport.ro

Returul din semifinala Cupei Ligii se joacă la începutul lunii martie.

sursa foto:digisport.ro