[FOTO] „Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să-și facă semenii fericiţi”

155

 

Motto: „Eu posed cu adevărat doar ceea ce am dăruit”. Seneca

Suntem cu toții un creion în mâna lui Dumnezeu și scriem o poveste  de dragoste lumii și mai mult ca în orice altă perioadă a anului, luna decembrie este dedicată Binelui, Altruismului şi Bucuriei dăruite celor din jur. Singura raţiune, când vorbim despre cancer, este dorinţa de a găsi aliaţi în a şterge suferinţa.

Echipa Radio România Reşiţa  a donat astăzi pentru bolnavii de cancer în urna de la Căsuţa de Sticlă. Fiecare membru al echipei  şi-a manifestat astfel dorinţa de-a scrie în această scrisoare de dragoste adresată lumii câteva rînduri prin acest gest caritabil, pentru a continua povestea de viaţă a fiecărui bolnav de cancer, fiindcă trăim în acelaşi vas de amintiri şi energii! Trăim împreună şi ne influenţăm reciproc! Aşa că dacă vrem o viaţă mai bună să începem prin a fi mai buni împreună!

Fii bucuros şi transmite lumii ceva frumos! Dăruieşte! Roagă-te pentru cei de lângă tine!

Dacă în drumul tău întâlneşti un om prea obosit ca să-ţi poată dărui un surâs, lasă-i-l pe al tău. Căci nimeni nu are mai mare nevoie de un zâmbet decât acela care nu-l mai poate dărui.Vino alături de Radio România Reşiţa şi continuă această scrisoare de dragoste adresată lumii, de aici din Căsuţa de Sticlă.

Epilog: „Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești”.                                                                                                                     Maica Tereza

Anca Bica Bălălău