Suferă de cancer, dar fac tot posibilul să-şi ajute semenii! Mai multe persoane au auzit de campania umanitară “Muzică pentru viaţă” şi au venit la “Căsuţa de sticlă” din centrul civic să doneze. Cancerul este o boala extrem de grea, iar o vorbă bună şi un ajutor financiar contează susţin cei care s-au confruntat cu o astfel de problemă.

Eu am avut cancer acum 12 ani, cancer la baza limbii şi Dumnezeu a fost lângă mine şi am trecut cu bine, dar să şti că am fost optimist şi aşa am învins boala”, susţine un cetăţean din municipiul Reşiţa.

“Eu am un cancer mamar bilateral, în 6 săptămâni mi-am pierdut amândoi sânii, a fost crunt, dar cu credinţă şi cu mult optimism treci peste dar să şti că radioterapia şi chimioterapia sunt crunte. Spre deosebire de alte femei eu nu am avut o problemă că mi-a picat părul, nu! M-am dus la baie şi m-am ras, am purtat o perucă dar nu am cedat, continui şi acum să lupt!”, a precizat o femeie bolnavă de cancer din Bocşa.

Şi acestea sunt doar câteva dintre cazurile prezentate de Radio Reşiţa pe 105,6 fm. Numărul bolnavilor de cancer care au ales să ajute alţi bolnavi este mare.

Până în 24 decembrie şi tu ai şansa să-ţi ajuţi semenii. Nu mai sta pe gânduri, vino în centrul municipiului Reşiţa şi fă o faptă buna pentru bolnavii de cancer, pentru că mâine poţi fii tu cel care are nevoie de ajutor!

Daiana Roşca