Asociaţia Culturală Reşiţa Română alături de Radio Reşiţa împarte în centrul civic al Reşiţei “Lumină pentru viaţă”

Asociaţia Culturală Reşiţa Română nu a rămas indiferentă la drama bolnavilor de cancer şi s-a alăturat campaniei umanitare “Muzică pentru viaţă” derulată de Radio Reşiţa în parteneriat cu Crucea Roşie.

Preşedintele Nicolae Plujar va aduce miercuri, 21 decembrie în jurul orei 17.00 Lumina Sfântă de la Betleem, ce va fi împărţită persoanelor prezente în centrul civic al Reşiţei. În schimbul candelelor, reşiţenii pot face un gest simbolic, să contribuie la finalizarea primei clinici de recuperare oncologică din România, aflată la Slatina Nera în judeţul Caraş-Severin.

“Ne alăturăm şi noi acestui proiect Muzică pentru viaţă” aducând “Lumină pentru viaţă”. Asociaţia Culturală Reşiţa Română cu sprijinul Filarmonicii Banatul din Timişoara va aduce Lumina Sfântă de la Betleem ce va fi împărţită tuturor celor care vor fi prezenţi în centrul civic, participanţii la spectacolul oferit de corurile Protopopiatului Reşiţa şi al Episcopiei Caransebeşului. Sigur acolo vor fi urnele pentru donaţii, iar toţi participanţii pot să lase cât au fiecare, cât îi lasă pe fiecare inima o donaţie mică pentru clinica de recuperare oncologică de la Slatina Nera, singura din România. Sperăm să veniţi într-un număr cât mai mare, să vă bucuraţi cu toţi de Lumina Sfântă a Sărbătorilor şi să nu îi uitaţi pe cei care au nevoie de ajutorul nostru.”

De același autor

Related Articles