HC Adrian Petrea Reșița a ținut piept unui adversar de top

71

În etapa a treia a returului Ligii Zimbrilor la handbal masculin, HC Adrian Petrea Reșița a întâlnit o echipă cu pretenții la câștigarea campionatului, HC Dobrogea Sud. Handbaliștii reșițeni s-au ținut tare mai ales în prima repriză, în care au fost în avantaj, chiar la diferență de trei goluri. Dobrogea Sud s-a distanțat pe tabelă în actul secund și s-a impus în cele din urmă cu 33-24.

Vreau să-mi felicit colegii pentru meciul pe care l-au făcut. Am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din campionatul României și nu pot spune decât că sunt mândru că am asemenea colegi. Oamenii apreciază ceea ce facem, n-a fost sala plină, deși ne doream, dar sperăm ca prin prestația noastră să-i convingem să se întoarcă din nou spre handbal. Nu putem să emitem pretenții, atâta timp cât nu există termeni de comparație între noi și celelalte echipe ca și buget, misiunea noastră de acum este să reconstruim”, a spus Mihai Rohozneanu.

În ultimul meci din acest an, HC Adrian Petrea Reșița va juca sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 12, cu SCM Politehnica Timișoara, în deplasare, în optimile de finală ale Cupei României.