Să fim mai buni, mai iubitori şi mai generoşi! Laura, Ovidiu şi Valentina vor oferi 24 de ore din 24, “Muzică pentru viaţă”!

Să fim mai buni şi mai generoşi! Sărbătorile de iarnă ne fac să fim mai atenţi la cei din jurul nostru care au nevoie de ajutor, cei cu care viaţa nu a fost aşa de darnică! Deşi pentru a fi mai buni, mai iubitori, mai înţelegători şi mai generoşi, nu ar trebui să fie neapărat 24 decembrie.

Generozitatea nu ţine cont de vârstă. Generozitatea se învaţă din copilărie. Fiecare copil, oricât ar fi de mic ar trebui învăţat să împartă, chiar şi din puţinul său. Cea mai bună modalitate este “Puterea exemplului”.

Radio Reşiţa în parteneriat cu Crucea Roşie vă invită în perioada 19-24 decembrie în centrul civic, să punem umărul la finalizarea clinirii Nera, singurul centru de recuperare oncologică din România. Muzica ta preferată va oferi o nouă şansă la viaţă bolnavilor de cancer. Laura Sgaverdea, Ovidiu Babolea şi Valentina Adam vă aşteaptă 24 de ore din 24, la “Căsuţa de sticlă”.

Fiecare gest, oricât ar fi de mic contează. Bolnavii de cancer au nevoie de ajutorul nostru!

Vrei să ajuţi bolnavii de cancer dar nu poţi fi alături de noi? O poţi face printr-un gest simplu – donează!

RO45BTRLEURCRT0376715101 în EURO
RO95BTRLRONCRT0376715101 în RON

Cele mai citite

Related Articles