[FOTO] Lumini de Suflet pe note muzicale pentru bolnavii de cancer-asta înseamnă Muzică pentru Viață

Motto:  „În viaţa omenească sunt trei lucruri importante: primul este să fii bun; al doilea, să fii bun; al treilea, să fii bun”. Henry James

Suntem cu toții un creion în mâna lui Dumnezeu și scriem o poveste  de dragoste lumii și mai mult ca în orice altă perioadă a anului, luna decembrie este dedicată Binelui, Altruismului şi Bucuriei dăruite celor din jur și celor care au nevoie. Fiecare dintre noi îl afectează pe celălalt şi celălalt îl afectează pe următorul, iar lumea e plină de poveşti, dar toate poveştile sunt într-una singură ! Prima poveste a început cu Nașterea Mântuitorului Isus Hristos în iesle și încălzit de necuvântătoare, prima pildă de la care umanitatea trebuie să înceapă, pentru că aceea ce vei dărui, aceea vei şi primi!

Fiecare dintre noi poate fii unul dintre cei trei Magi de la Răsărit, purtând smirna, aurul și tămâia ce  se găsesc în sufletele noastre, pentru că fiecare poate deveni  un om mai bun pentru ceilalţi! Dacă nu poţi să fii stăpânul lumii, încearcă, măcar, să fii cel mai bun slujitor al său!

 Viaţa este interconectată. Suntem cu toţii prinşi într-o reţea inevitabilă a reciprocităţii, legaţi într-o singură pânză a destinului. Ceea ce afectează pe cineva în mod direct îi afectează indirect pe toţi.

Natura Divină ne-a dat sentimente și talent, bunătatea ne dă perspectiva  și asta înseamnă să fii Om: să faci tot ce poţi pentru a deveni mai bun decât eşti. Nu te strădui să fii mai bun decât contemporanii sau predecesorii tăi. Încearcă să fii mai bun decât tine însuţi, acesta este semnul iubirii supreme, ce leagă încă o dată Cerul de pământ.O iubire manifestată în compasiune și ajutor pentru semenii noștri afectați de cancer, această boală care nu ține cont de vârstă, stare socială sau culoare a pielii.

Scriem împreună această poveste  împreună, scriem cu Lumini de Suflet pe note muzicale pentru bolnavii de cancer-asta înseamnă Muzică pentru Viață!

Radio România Reșița îți oferă posibilitatea, în perioada 19-24 decembrie, să asculți muzica preferată în Centrul Civic la Căsuța de Sticlă-simplu:

3-dj djda

Comanzi la DJ-ii noştri Laura, Valentina și Ovidiu  piesa muzicală preferată și recompensa materială o pui în urna special amenajată, astfel gestul tău filantropic se transformă în prietenie şi dragoste față de oameni.

Nu trebuie să fii bogat pentru un gest atât de simplu, trebuie doar să nu rămâi  afon  și analfabet sufletește în această scrisoare de dragoste, pentru că Dumnezeu  este un Bun Cititor.

 Epilog: Toate vieţile sunt interdependente. Suntem cu toţii prinşi într-o reţea inevitabilă de reciprocitate, obosiţi într-un singur veşmânt al destinului. Indiferent de ce anume afectează un destin, afectează pe toţi indirect”. Martin Luther King

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles