Un focar de infecţie mai puţin în staţiunea Băile Herculane. Primăria a început marea demolare

Primăria Băile Herculane a început marea demolare. În vizorul autorităţilor se află   construcţiile ridicate pe malul Cernei, în zona fabricii de pâine, între blocurile ANL. Este vorba de boxele pentru depozitarea materialelor de construcţii sau creşterea animalelor domestice.

În urma numeroaselor sesizări, având în vedere că zona dintre blocurile ANL este un focar de infecţie, s-a dispus măsura curăţeniei în zonă şi demolarea construcţiilor fără autorizaţie. Pentru degrevarea zonei şi lăsarea unui spaţiu liber, împreună cu lucrătorii de la gospodăria comunală şi în parteneriat cu o firmă privată se pune în aplicare acest lucru, ne-a declarat  Cristian Miclău – primarul oraşului Băile Herculane.

Acţiunea se desfăşoară fără opoziţia locuitorilor din această zonă, astfel că demolarea construcţiilor ridicate nelegal se face fără probleme, urmând ca zona Fabricii de pâine să aibe o nouă faţă după terminarea lucrărilor. Sperăm că această acţiune va fi finalizată până la sfârşitul acestui an, ne-a precizat edilul-şef.

Pe acest teren vor fi amenajate spaţii de joacă pentru copii şi o zonă verde. Acţiunea vine în urma numeroaselor sesizări de la populaţie. (Paul Sever Smadu)

Cele mai citite

Related Articles