Vine zăpada! Minivacanţa de 1 Decembrie aduce nămeţi în staţiunile montane din Caraş-Severin

Minivacanţă cu soare şi zăpadă la munte.

Iubitorii sporturilor de iarnă pot opta în cele 5 zile libere, ca şi destinaţie de petrecere a timpului liber, pentru staţiunile montane din Caraş-Severin, Semenic şi Muntele Mic.

Reprezentanţii Salvamont au declarat pentru Radio Reşiţa că, pe platourile montane, în prezent, zăpadă este puţină însă amatorii de săniuş şi bulgăreală se pot bucura de iarnă. Spre Muntele Mic, drumul este acoperit cu gheaţă şi se recomandă echiparea autovehiculelor cu cauciuri de iarnă şi lanţuri antiderapante, iar pe Semenic de la Prislop se circulă în condiţii de iarnă, însă drumul este curăţat şi aplicat cu material antiderapant.

Omul de afaceri Sorin Minda a declarat pentru Radio Reşiţa că, patinoarul de pe Semenic, singurul natural din munţii Banatului va fi inaugurat săptămâna viitoare, după ce în weekend se aşteaptă să ningă, iar stratul de omăt să ajungă la peste 20 de centimetri. “Atunci cu siguranţă se va putea şi schia, deci turiştilor de pretutindeni li se recomandă Semenicul şi salba de staţiuni montane de la poalele acestuia“, a mai subliniat Sorin Minda.

Foto: arhiva

(Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles