Bătaie cu pumni şi picioare într-o discotecă din Reşiţa. Un tânăr a fost la un pas de moarte

Un tânăr a fost bătut de mai mulţi necunoscuţi într-o discotecă din municipiul Reşiţa. Chemaţi să intervină, jandarmii nu i-au găsit însă pe agresori, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe băiatul de 19 ani.

Grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că pe str. G.A Petculescu, din mun. Reşiţa, un tânăr a fost agresat fizic. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmi, care a constatat faptul că numitul A.S., în vârstă de 19 ani, domiciliat în Reşiţa, a fost agresat fizic de o persoană necunoscută, în incinta unei discoteci din zonă.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au constatat că persoana în cauză, în timp ce se afla în discotecă împreună cu un prieten, a fost lovit cu pumnul în faţă, de o persoană necunoscută, după care mai multe persoane l-au agresat fizic, lovind-ul în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele.

Persoanele suspecte, autori necunoscuţi, nu au fost de găsit la faţa locului. În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunii de “lovire sau alte violenţe”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

De același autor

Related Articles