[VIDEO-FOTO] Radio Reșița ajută oamenii nevoiași din Ciudanovița

160

Echipa Radio Reşiţa urmează chemarea oamenilor cu suflet şi s-a alăturat Asociaţiei Oameni cu suflet din Reşiţa pentru a ajuta familiile nevoiaşe din localitatea cărăşeană Ciudanoviţa. Colectivul Radio Reşiţa a donat astăzi mai multe bunuri: haine,jucării,dulciuri, diferite obiecte, care urmează să ajungă înainte de Ajunul Crăciunului, la familiile greu încercate din Ciudanoviţa.

Alin Savu preşedintele Asociaţiei Oameni cu Suflet Reşiţa a declarat:

”Ţin să mulţumesc în numele Asociaţiei tuturor celor care fac parte din echipa Radio Reşiţa pentru ce au donat, sunt toate foarte binevenite şi ne bucurăm că sunteţi alături de noi”.

Mesajul echipei Radio Reşiţa:

”Ne bucurăm din suflet că putem să facem ceva pentru aceşti oameni, care nu au fost foarte norocoşi, pentru copiii lor, să le aducem zâmbete pe chipuri. Suntem siguri că ceea ce pentru noi înseamnă puţin, pentru ei are o valoarea mult mai mare. Ne-a făcut plăcere să-i putem ajuta şi nu ne vom opri aici. Le recomandăm şi altora să facă astfel de gesturi, campania continuă şi vor mai fi şi alte ocazii, în care pot să se alăture acestor tineri inimoși şi consecvenţi în misiunea lor.”

Campania de colectare continuă până pe 17 decembrie, iar bunurile vor ajunge la Ciudanoviţa în data de 18 decembrie. În prezent se mai colectează diferite obiecte, dar se aşteaptă în special alimente.

Asociația Umanitară Oameni cu suflet din Reșița a pus la dispoziția celor care doresc să facă o donație în bani un cont deschis special pentru ajutorarea familiilor nevoiașe din Caraș-Severin.

Banca Transilvania

Asociația Oameni Cu Suflet Reșița

Cont: RO89BTRLRONCRT0349442301

Reprezentanții Asociației s-au deplasat în prealabil la Ciudanovița, unde au identificat mai multe familii, care trăiesc în condiții de viață dificile. Multe sunt cu foarte mulți membrii, iar în altele există doar bătrânii, pentru care este extrem de dificil să se întrețină din pensii sau ajutoare sociale.

Cristina Corocan