[AUDIO-FOTO] Nimeni nu are mai mare nevoie de un zâmbet decât acela care nu-l mai poate dărui

 Motto: „Eu posed cu adevărat doar ceea ce am dăruit.” Seneca

„Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.” — Maica Tereza

Cuvintele care nu duc mai departe lumina lui Christos, îngroașă  întunericul. Suntem toți creioane în mâna Lui Dumnezeu, haideți să scriem o poveste frumoasă semenilor noștri aflați în suferință. În perioada 19-24 decembrie Radio Reşiţa se mută în mijlocul vostru, în Centrul Civic. Vă aşteaptăm la „Căsuţa de sticlă”. Sub sloganul „Muzică pentru viaţă” vom încerca să strângem fonduri pentru bolnavii de cancer, pentru dotarea singurei clinice oncologice din țară-Slatina-Nera, pentru că  a  dărui înseamnă a arunca un pod peste abisul singurătăţii tale.

Nimeni nu are mai mare nevoie de un zâmbet decât acela care nu-l mai poate dărui.

Alături de proiectul nostru a venit și profesorul Zoli Lipan:

„Ne puteți trece și pe noi cei de la karate, fiindcă o să venim alături de dumneavoastră. Vom contribui cu tricouri, trofee, pe care le-am obținut în concursuri internaționale. Știm atâtea cazuri unde nu se poate interveni medical din lipsa dotărilor și cred că a face un asemenea gest în viață este foarte important, mai ales că voi cei de la Radio Reșița sunteți printre puținii care ne mediatizați și faceți cunoscută activitatea și performanțele noastre. Susținem proiectul vostru umanitar cu mare drag”.

cancer-mare copii-cancer

Luaţi decizia să dăruiţi oriunde v-aţi afla, tuturor celor care au nevoie. Atât timp cât veţi dărui, veţi primi. Cu cât veţi dărui mai mult, cu atât mai mare va deveni încrederea dumneavoastră în efectele miraculoase ale acestei legi a dăruirii.

Haideți să insistăm pe strângerea de fonduri de dragoste, bunătate, înțelegere, pace. Banii vor veni de la sine dacă prima oară căutăm Împărăția Lui Dumnezeu – restul vor fi date.Haideți să scriem această scrisoare de dragoste împreună!

Proiectul umanitar  „Serious Request” a fost inițiat în anul 2004, de către postul public de radio din Olanda, care a reuşit să strângă bani pentru diferite cauze umanitare. Între timp, proiectul a depăşit graniţele Olandei şi a fost preluat de alte țări de pe trei continente:  Europa: Belgia, Elveţia, Suedia, Austria, Letonia  și  Portugalia;  Africa: Kenya; Asia -Coreea de Sud.

Radio Reșița este  PRIMUL radio din România, ales să aplice proiectul „Serious Request”! Pentru că suntem mai mult decât se aude!

Epilog: „Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiţi.”Blaise Pascal

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles