Guardiola a pregatit oferta! Suma ASTRONOMICA pe care vrea s-o plateasca pentru Messi

119
Messi
Messi

Pep Guardiola vrea sa-l aduca la City pe Leo Messi, iar pentru asta a obtinut un buget colosal din partea seicilor din Manchester.

Potrivit Daily Mirror, Pep are la dispozitie 230 de milioane de euro pentru transferul lui Messi, suma ce ar fi de departe cea mai mare platita vreodata pentru un jucator. Rivala United din oras a spart recordul in materie de transferuri in aceasta vara, cand a platit 105 milioane de euro pentru Pogba. Francezul nu a impresionat pana acum, iar prin comparatie, suma pregatita pentru Messi pare cea corecta, avand in vedere numarul urias de goluri ale argentininianului. Pep nu l-a uitat nici pe fostul sau jucator, caruia ii pregateste un salariu de 600.000 de euro pe saptamana, scrie Mirror.

Guardiola stie ca Messi nu si-a prelungit contractul scadent in 2018 si vrea sa profite de problemele argentinianului cu fiscul spaniol. Messi are clauza de 250 de milioane de euro, dar vara viitoare poate sa accepte si o suma mai mica, daca Messi va refuza in continuare sa negocieze un contract nou pentru a nu-l pierde gratis pe golgheterul echipei.

Sport.ro