Revoluționarii din Caraș-Severin sunt autentici, susţine preşedintele asociaţiei din Băile Herculane, profesorul Ilie Cristescu

Percheziţiile efectuate în mai multe judeţe ale ţării, printre care şi Caraş-Severin, la organizaţiile de revoluţionari, au determinat luări de poziţie în legătură cu aceste cercetări.

Persoanele vizate sunt suspectate că au profitat de o modificare a legii şi au cerut mită pentru a oferi în mod fraudulos altor persoane titlul de „Luptător cu Rol Determinant” în Revoluţia din 1989, cu beneficiile aferente.

Preşedintele Asociaţiei luptătorilor din Caraş-Severin, Dumitru Alexa, spune că titlurile celor din Reşiţa şi Caransebeş sunt obţinute pe merit.” Luptătorii din Reşiţa se încadrează în această lege, ca şi cei din Caransebeş. Probleme sunt la Băile Herculane, Târgovişte, Brăila, Buzău, Deva, şi vor urma şi alte oraşe” – a afirmat Dumitru Alexa.

Pentru că a fost incriminată organizaţia din Băile Herculane, am luat legătura şi cu preşedintele Asociaţiei de revoluţionari din decembrie 89, profesorul Ilie Cristescu. Acesta a fost foarte vehement: ”Nu suntem în culpă, categoric că nu. Culpa a fost că s-a ajuns în situaţia asta. Dar noi nu avem nici un fel de culpă, vă dau documentele necesare pentru a ilustra care este adevărul şi care-i treaba: caseta ca să vadă lumea ce s-a întâmplat la herculane, documentele care s-au făcut”- a declarat Ilie Cristescu.

Deoarece ancheta este în desfăşurare, rămâne de văzut dacă printre revoluţionarii cărăşeni sunt sau nu persoane aflate în culpă. (Daniela Tudor)

1 COMENTARIU

  1. DESPRE PITZAR : 1.) SEFUL FACULTATIILOR DE LA BAILE HERCULANE, UNDE VENEA IN BUCURESTI (CU SOTIA ASISTENTA MEDICALA, TRANSFORMATA IN PROFESOARA LA FACULTATE) ? LA CE PITZERIE DIN DORABANTI ? LOCUIA IN STR. ACADEMIEI CUMVA (IAR SOTIA DE PITZAR SI NU NUMAI, STUDIA FARA SA AJUNGA LA FACULTATE) ? ACUM VEDETI CINE SI CUM A TRANSFORMAT BAILE HERCULANE IN ORAS MARTIR ! SA VORBIM SI DE “ODOARELE BISERICESTI” FURATE, INCLUSIV BRATARILE DACICE ? UNDE SUNT, CINE LE-A “STRANS” PTR. A FI DUSE “AFARA” ? CUM UNII LE-AU TOPIT (PTR. AUR) SA NU FIE PRINSI CU ELE SI-AU INGROPAT AURUL ? LA CE E BUN UN PITZAR ! 2.) PE LANGA MIILE DE CERTIFICATE (CA SA UITAM DE MULTE TERENURI, IMOBILE …), LUCRAND LA T.M.U.C.B., LANGA BARICADA DE LA INTER, UTERIOR SEF DE ASOCIATIE “DE FAMILIE” (UNII FIIND IN MOLDOVA, UNUL LA GRADINITA), PITZARUL ERA BAGAT IN POLITICA . TOTI REVOLUTIONARII, “VORBEAU” CA SUNT MANIPULATII . UNII AFLASE DE LA “SEFUL LOR” CA A FOS “URCAT” DE UN SEF DE FACULTATE SI CU FUNCTII IN VECHIUL REGIM

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles