Fata rănită grav în accidentul de vineri, de la Săvârşin, a murit

198

Marți dimineață, Ana Maria a făcut un stop cardio-respirator la spitalul din Timişoara. Nu a mai putut fi resuscitată.

Inevitabilul s-a produs.  Ana Maria, fata rănită grav în accidentul de vineri, de la Săvârşin, şi-a dat ultima suflare. Ea era internată la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde a fost dusă cu elicopterul imediat după accident. Era deja în stare foarte gravă când a ajuns aici: în comă, cu politraumă şi traumatism cranian. A fost preluată de medicii neurochirurgi, a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier, dar medicii au fost din start foarte rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Timp de patru zile, Ana Maria a fost ţinută în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Marţi dimineaţa a făcut un stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitată.

Trei fete care se deplasau pe marginea drumului, pe DN 7, în zona localităţii Săvârşin, au fost ,vineri 21octombrie ,acroşate de o autoutilitară. Fetele stăteau pe un palet care era pus pe un cărucior tras de trei bărbaţi.

Interesant este că, exact cu două săptămâni înainte de producerea accidentului, Ana Maria a avut pe Facebook o postare ce ar putea fi catalogată, acum, drept premonitorie. În fapt, ea a postat un citat din cartea „Exerciții de Echilibru” scrisă de Tudor Chirilă: „Oamenilor li s-a dat moartea pentru că nu au putut înțelege infinitul.” La 18 zile de la publicarea acestui status, tânăra a murit.

Ana Maria avea 16 ani şi locuia în Slatina de Mureş, comuna Bârzava. Făcea naveta la Liceul din Săvîrşin, unde era elevă în clasa a XI-a. Ana Maria era singură la părinţi. Durerea familiei este nemărginită.

sursa info: aradon.ro