Afacere inedită: un fermier a inventat dovlecii-minioni, o idee cu priză la cei mici!

În acest an, Gheorghe Neacșu și-a propus să aducă pe piață ceva inedit și să-și valorifice dovlecii într-o altă formă. După câteva nopți nedormite și mai multe idei, soluția a venit de la mult îndrăgita animație cu minioni. Așadar, a luat decizia ca plăcintarii din Călărași să fie transformați în niște veritabili minioni care au cucerit inimile tuturor celor care i-au văzut până acum!

Printr-o selecție atentă a bostanilor, fermierul i-a selectat pe cei mai spectaculoși și i-a transformat în minioni. Drumul până la rezultatul final nu a fost simplu, dar cu multă muncă și dăruire a ieșit un produs cât se poate de atrăgător și care în mod cert îi va cuceri și pe copii și pe adulți.

”Lucrez la acest proiect de aproape doi ani. În cele din urmă, după multe nopți nedormite și câteva idei, am ajuns la minioni. După aceea a trebuit să găsesc o modalitatea să transform dovlecii în figurine. Inițial am încercat să-i colorez eu, manual, după care mi-am dat seama că durează prea mult și nu aș fi reușit să ies cu ei pe piața așa cu mi-am propus, pe 16 octombrie. În cele din urmă am găsit varianta cea mai bună de a-i aduce la această formă. Chiar dacă inițial m-am gândit ca acest produs să fie dedicat copiilor, văzând reacția adulților mi-am dat seama că este genul de produs care place tuturor, indiferent de vârstă”, a declarat pentru Agrointeligența- www.agrointel.ro Gheorghe Neacșu, cultivator de dovleci plăcintari din localitatea Perișoru, județul Călărași.

Sursa: adevarulfinanciar.ro

Cele mai citite

Related Articles