Monitorul Primăriei Timișoara, publicația cu tirajul cel mai mare din oraș, trebuie să și ajungă în cutiile poștale ale cetățenilor. Municipalitatea caută, din nou, o firmă care să împartă ziarul, fiind dispusă să plătească cel mult 70.000 de euro în următoarele 12 luni.

Municipalitatea așteaptă oferte pentru „servicii de distribuire a Monitorului Primăriei Timișoara”. Contractul, care va fi valabil un an, are o valoare estimată de 262.500 lei, fără TVA. Ofertele pot fi depuse până pe 26 octombrie, la ora 10, criteriul de selecție fiind prețul cel mai scăzut.
Ziarul Monitorul Primăriei Timișoara este în format A3 pe 16 pagini, care se va distribui în regim gratuit către populația municipiului Timișoara lunar câte 125.000 exemplare, pe o perioadă de 12 luni (1,5 milioane exemplare / an), prin serviciul Postmesager (serviciul de distribuire la cutiile poștale fără specificarea destinatarilor)”, scrie în ofertă. Firmele interesate trebuie să depună o garanție de participare de 5.000 de lei, cu perioadă de valabilitate minimumum 120 de zile de la termenul limită de primire a ofertelor stabilit în anunțul de participare.
De asemenea, câștigătorul licitației va trebui să depună, în termen de cinci zile de la semnarea contractului, o garanție de bună execuție, în cuantum de 5% din valoarea contractului, fără TVA.
Sursă: deBanat.ro
Daiana Roşca