Steaua – Gaz Metan Mediaș este astăzi de la ora 20:30

84
Steaua - Gaz Metan

Ultimul meci al zilei din Liga 1 se va disputa în această seară, de la ora 20:30, între Steaua și Gaz Metan Mediaș și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf este favorita clară a duelului din această seară și, în cazul unei victorii, se poate distanța provizoriu la 9 puncte de Viitorul și CS U Craiova. Ocupantele locurilor doi și trei vor închide etapa luni seară, în compania celor de la Dinamo respectiv ACS Poli Timișoara.

Roș-albaștrii au pierdut o singură partidă în acest sezon, 1-2 acasă cu CFR Cluj. A fost de altfel singura înfrângere a Stelei în ultimele 14 partide jucate pe propriul teren. Echipa lui Laurențiu Reghecamp este singura formație din campionat care marcat cel puțin o dată în fiecare meci din sezonul curent. Și statistica în meciurile directe jucate pe terenul Stelei e net favorabilă roș-albaștrilor, care au 8 victorii din 10 întâlniri. Medieșenii au un singur succes, iar o dispută s-a încheiat la egalitate.

Reghecampf are însă probleme importante de lot pentru duelul de azi. Moke, Filip, Pintilii, Aganovic, Florin Tănase și Achim sunt accidentați. De partea cealaltă, lista indisponibililor îi cuprinde pe doar pe Greab și Gavra.

Gaz Metan este neînvinsă în ultimele 4 etape și au reușit să câștige 5 puncte în ultimele 3 deplasări. Singurul succes reușit pe terenul Stelei de ardeleni a avut loc pe 14 noiembrie 2010. Eric de Oliveira a marcat atunci singurul gol al întâlnirii.

ECHIPELE PROBABILE:

Steaua (4-2-3-1): Fl. Niţă – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Tudorie
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Gaz Metan (4-2-3-1): Pleșca – Creţu, Susnjar, Trtovac, Rugasevic – R. Zaharia, I. Cristea – Al. Munteanu, Eric de Oliveira, Llullaku – Axente
Antrenor: Cristian Pustai

Digisport