[AUDIO] Tomac: Băsescu poate fi cel mai bun premier

145

Filiala Caraș-Severin a Partidului Mișcarea Populară a fost vizitată astăzi de doi dintre liderii aflați la conducerea națională a formațiunii politice. Este vorba de președintele executiv al PMP, Eugen Tomac și prim vicepreședintele Ion Răducanu. Cei doi s-au întâlnit cu aleșii locali, dar și cu membri de partid în această precampanie electorală.

“Această vizită de la Reșița face parte dintr-un caledar de vizite în teritoriu în această precampanie și post fuziune. Partidul nostrum și-a consolidate structurile. Din punct de vedere politic ne-am dublat numărul de aleși locali. În Caraș-Severin avem un model în ceea ce privește modul în care s-a produs această fuziune“.

Tomac a mai spus că în momentul actual, la nivel central, se evaluează candidații pentru alegerile parlamentare propuși din teritoriu și, în câteva zile aceștia vor fi validați. PMP speră ca în alegerile din decembrie să obțină 15% din voturi.

pmp-2

Vorbind despre PMP la nivel național, Tomac a spus că este un partid solid, aflat în plină construcție, dar care poate obține un rezultat bun la alegerile din 11 decembrie. În opinia sa, Traian Băsescu este cel mai pregătit om politic pe care îl are România și poate fi cel mai bun premier.

(Sebastian Dragomir)