[AUDIO-VIDEO] Adrian Petrea: Scenariul a fost parafat!

219

HC Adrian Petrea Reșița și Dinamo București au terminat la egalitate meciul din Sala Polivalentă, 33-33, în etapa a VI-a a Ligii Zimbrilor. Campioana României a pierdut primele puncte în actuala ediție de campionat.

Shota Tevzadze a apărat o aruncare de la șapte metri în ultimele secunde din meci reușind astfel să închidă tabela la 33-33. Principalul om al meciului a fost  Dusan Trifkovic, care a încheiat partida cu 14 goluri marcate, dintre care șase din aruncări de la șapte metri. De  remarcat este faptul că reșițenii au avut un avantaj de patru goluri în minutul 45 al meciului.

La finalul partidei Adrian Petrea și-a felicitat elevii și a fost mulțumit de egalul cât o victorie, în fața campioanei.

”Este bine cu am jucat. Am jucat cu Dinamo, campioana României la handbal. Am jucat cu o echipă ce face față cu brio în Liga Campionilor, care învins recent una dintre cele mai puternice formații, Motor Zaporoje. Este chiar foarte bine pentru noi. Îmi felicit jucătorii pentru că au respectat exact indicațiile, pe care le-am dat înaintea meciului. Scenariul a fost parafat. Exact cum mi-am închipuit.”

Poli Timișoara și Steaua au oferit un nou meci pe muchie de cuțit, după cele din sferturile sezonului trecut. A fost 26-26, după ce Poli a condus în trei rânduri cu cinci goluri pe tabelă: 20-15, 22-17 și 23-18! Oaspeții au revenit, chiar au trecut la conducere pe final, 25-26, iar Ștefan a marcat pentru 26-26. În final, ambele echipe au mai avut câte o posesie, dar Dimitrijevic a trimis în bară, iar Poli nu a găsit drumul către gol.